Jan Michael & Kim Geertsen
Duoen Jan Michael & Kim Geertsen -we are back!!
Duoen startede ved et tilfælde og nogle fyraftensbajere.
Jeg arbejdede på Kommunekemi som sektionsleder i en afdeling, og Kim arbejdede som laborantelev på laboratoriet.
En weekend skulle jeg til Skagen efter arbejdstid en fredag kl. 13, fordi jeg spillede med i en lokal revy i Skagen som selvfølgelig hed Skawrevyen. Det var jeg ret stolt af, for min far havde jo også været musiker på samme projekt flere år i forvejen. Nå, men jeg kom gående med min guitarkuffert over parkeringspladsen på vej imod min gamle Volvo 142, og mødte Kim som havde været til frokost. Hvad dælen, spurgte han på syngende fynsk, spiller du guitar??? Jeg måtte bekræfte hans bange anelse, og vi blev enige om at prøve at mødes - bare sån´for sjov! Vi mødtes efterfølgende onsdag hvor vi lavede en stor gang biksemad og en pandefuld spejlæg, og så spillede vi og drak bajere i ganske mange timer. Det swingede helt vildt, og vi klædte hinanden musikalsk som intet andet. Jeg kom fra countrymusik, folkmusik og endda visesang, men dog også en hel del rockmusik, og Kim var bluesmand, og rockmusiker. Denne kombination var rigtig god, så vi spillede videre og 14 dage efter blev vi bedt om at spille i forbindelse med en TV udsendelse i DR som skulle dels optages og dels sendes direkte i den allerbedste sendetid en fredag kl. 20.
Dagen efter denne udsendelse blev vi kontaktet af mange forskellige medier, og selv EkstraBladet roste os til skyerne som de syngende laboranter fra Kommunekemi.
Vi gik i øvelejr hele vinteren og frembragte et repertoire som holdt hele vejen til omkring 1997 hvor også dette samarbejde ophørte ligesom Stand & Deliver. En af årsagerne var, at jeg havde startet egen virksomhed og gerne ville koncentrere mig om dette. Muligvis en dårlig undskyldning, men den er da trods alt ikke være end den med Yoko.....Vi har et par gange undervejs spillet et job bare for sjov, og vores kæmpehits Don´t look back og Sometimes som vi spillede i DR den aften, -og som faktisk er et par svære numre, kan vi spille til enhver tid i en rimelig kvalitet. Sidst vi prøvede var sommeren 2008, og selv efter en øl eller to, gik det ganske fint.

Vi er tilbage!! Efter 15 års overtalelse, stillede vi op hos Jønne den 1. maj 2013 og leverede en times koncert. Ren nostalgi !
Det var dog så fedt, at vi nu har spillet tre koncerter, og der kommer flere. Folk ser ud til at gide os ligeså meget som de gjorde dengang.

Samarbejdet ophørt igen i 2015.
Det bliver for højt og vildt, og mine ører kan ikke følge med, så de dage med de flotte guitarnumre, og harmonier, skal huskes som de var.
Sidste koncert var foran Osteboden i Nyborg, 2015 under Open By Night, og der kommer ikke flere!
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE