Tro håb og kærlighed 1977 med Fisker Thomas (Thomas Jensen) Producer Niels Hausgård Solgte til guld i 1977-78

Sommer Med jens memphis som jeg havde fornøjelsen af at spille en masse med i 1977 til 1980. Coveret har Jens klippet ud fra et foto jeg havde taget af ham og Lasse Toghøj en gang vi var i sommerhus sammen

MORILD Igen, med Thomas- Men skønt jeg havde komponeret melodien til sangen Turaleri en aften hos min fars gamle kammerat Strille i Skagen, og havde sangen med til Thomas, fik jeg ikke engang mit navn på coveret, skønt det var mig som også sørgede for at der var øl nok i studiet...nå men jeg var jo også blot en ung knejt som man ikke regnede for noget dengang. Vel hvad der svarer til dæksmatros hvis vi skal bevare termen.

Bestik- også med Thomas men fik af en eller anden årsag ikke kredit på cover eller gramex- igen, gad vide hvorfor jeg ikke råbte lidt op? Lars var også med på disse to, men blev heller ikke nævnt.

Ka´du kom´te´Martin Lykke Band Indeholder blandt andet Teddy Roosevalt Rag som jo er mit nummer og stadig er det- spiller den ofte. Her i en udgave med Per Henrik Rasmussen og Flemming Fiol- kanon hvis jeg selv skal sige det

Min gamle makker igennem mange år, Kim Geertsen og jeg , indspillede i Muzirkus tilbage i 1987 et kassettebånd, som skulle have været udsendt på cd. Dengang var det bare en dyr sag, så det brede bånd i studiet blev slettet. Vi har begge stadig vores bånd som nu er brændt på cd. Så englene tisser hed den. Vi var meget populære efter vores TVoptræden i november 1986. Dengang var der jo kun en TV kanal, og det var fredag aften kl 2000, primetime, så alle så det og vi spillede landet tyndt over flere år, og dannede sammen Stand & Deliver. Vi kan stadig spille Don´t look back uden at øve først...det vil vi også kunne når vi sidder på alderdomshjemmet i opholdstuen og drikker en lille håndbajer og spiller lidt guitar sammen. Hvis der er noget der hedder aldredomshjem til den tid...

På godt og ondt Opsamlingsudgave med Thomas Jensen

Stand & Deliver Blow on chilly wind 1995 Vi var temmeligt vellidte i de danske countrykredse gennem flere år, og et af numrene fra denne cd blev endda udvalgt til at repræsentere udenlandske countrybands på en cd fra Comstock Records i Nashville, og vi blev nummer to i konkurrencen som blev vundet af Bellami Brothers, hvilket undrede os lidt, for de var da amerikanere? Men stolte var vi. Med på skiven var også det meget berømte Sweethearst of the rodeo også fra USA. Min søster Marianne har tegnet coveret.

Af en eller anden grund var vi blandt de mest spillede foreign countrymusicbands i USA´s lokalradiostationer i 1995-96 og blev tilbudt at komme på en cd fra Comstock Records- mod en mindre betaling. Derved deltog vores nummer (Weekend outlaws) i en konkurrence for bedste udenlandske C&W band. Vi blev dog slået på stregen af BellamiBrothers - som jo IKKE var udenlandske så vidt vi ved. Men en fed oplevelse. Vi blev inviteret til Nashville til afsløringen, men ingen af os havde råd. Desværre var der ingen sponsorer herhjemme som ville sende os afsted, det havde sikkert også været skidedyrt med burgere, bajere og musikalske oplevelser.

En udgivelse fra MUZIRKUS Nyborgs dejlige musikforening hvor jeg var medlem i over 20 år. Stand & Deliver indspillede et countrynummer som hedder Big River. (Jimmy Nail)

Nu skal vi ikke sejle mere, med KOKS Band med Jan Kokken Larsen og Kim Geertsen fra Nyborg. Gamle venner og fine spillemænd

The Mothertruckers. Ja, de hed det altså først, og det var en fed indspilning hvor jeg spillede steel og 5 strenget banjo. Henrik Johansen, Kim Geertsen, Sven Michael og Bjørn og så lille mig på sidelinien på et par numre.

En lille skarp, Den Danske Mafia Fedt dansk heavyband, nærmest grunch, fra Nyborg , dejlige gutter som jeg har kendt igennem mange år. Jeg spiller pedalsteel på Mennsker blir´spist i Polynesien. De spiller John Mogensen som heavyrock. Sådan! Her er det Henrik Johannesen, Henrik Bjørn og Mickey Hurricane (Svend Michael) med gæstesolister, også Kjeld Heick medvirker på et nummer.

ARV, med min datter Julie og mig selv. Vi spiller næsten alle instrumenterne selv, bortset fra velvillig assistance fra min spillekammerat Jens Bækkelund med noget keyboard, og en dejlig elguitarsolo af Henrik Johansen som også styrede knapperne i studiet. Vi synes selv at den holder 100%.


Hvor drømte man dog meget om at få lov at være med til at lave en plade, da man som ung startede med at spille The Beatles med en syg gammel Egmond guitar med en strangeafstand man kunne stå oprejst under.
Heldigvis lykkedes det da at være med på en hel stribe skønne indspilninger fra Fisker Thomas til heavyrockbandet Den Danske Mafia - og højdepunktet var naturligvis ARV, min egen og ikke mindst min datters store drøm som gik i opfyldelse i 2006.
Skulle nogen have brug for en studiemusiker, er jeg altid klar, såvel med pedalsteel som guitar og banjo, og det varer ikke længe før vi går i studiet med REBOUND og indspiller noget god countryrock/americana...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE