Følg med i indspilningerne af Songs From Julie

Vi er endelig blevet færdige med vores nye single A Story Ain´t Over som vi har arbejdet med i et par år ind imellem alt andet.

Håber at I kan lide den.

..men dog kun som understøttelse af i forvejen store klange og harmonier. Der er også lagt lidt cello på...såeh....
Vi arbejder staig på indspilningerne. Der er indspillet en del tracks med pedalsteel, som lige skal sorteres og vælges, og Johni arbejder på højtryk i det lille studie. Vi glæder os til vi kan præsentere de første 4 numre for jer, på alle medier. Det bliver SÅ fedt. Men vi skal jo også tage hensyn til lille Rosa, som er fra 27 december, så hun skal jo også passes og plejes.

Ok, vi har været lidt omkring- specielt omkring vores navn.

Kært barn har mange navne jo, og på et tidspunkt havde vi hver især lister med diverse forslag til navn til vores trio.

Vi valgte i første omgang FOLLOW. Ja, og der må jo have været et lille hul i diskretionsmuren, for jeg ( indrømmet) havde jo i farten, oplyst at vi nok skulle hedde Off The Tailgate, hvilket blev fortalt til en som havde booket os til to jobs til den efterfølgende sommer. Dette navn kunne så ikke nå at blive rettet da vi valgte FOLLOW, fordi plakaterne allerede var trykt. Pyt, vi spillede alligevel-under navnet FOLLOW, og det var et fint lille job.

Så blev vi enige om, at FOLLOW måske lød lidt for højtideligt, skønt mit argument om, at det var genialt mht. følgere på kommende Twitter, Facebook eller andet...følgere, ikke?

Vi blev så enige om at She´s Country også lød godt, lige indtil vi blev tilbudt en mulighed for at spille på en countryfestival, og hvis vi ikke havde en cowboyhat, kunne vi sagtens låne.....Der røg det navn, for vi er jo netop IKKE et udpræget country band (læs Dolly Parton mv- no offence).

Vi betragter vores musik og vores stil, som lidt af en blanding af world, roots, indie, americana og countryfolk, og kaster gerne lidt bluegrass lyd ind også, sammen med en smule countryrock.

Cool

Vi indspiller når vi har tid, og selvfølgelig lyst, og vi haster ikke tingene igennem men bruger gerne lang tid på hver enkelt track. Vi kan ligeså godt gøre det ordentligt når vi er i gang, og skal vi indspille et guitartrack ti gange før vi er tilfredse, gør vi det.

Johni, styrer indspilningen på ProTools 12, og spiller desuden bas, både med og uden bånd, trommer og skal lægge en elguitar på hist og pist, for at vi kan løfte nogle af vores numre til hidtil uanede højder. Med den femstrengede banjo, lægger vi os hen imod f.eks. Mumford & Sons, og kigger også imod Band Of Horses og mange andre, men særligt Kathleen Edwards har vores store kærlighed, hende har vi været vilde med siden hun kom frem.

Cool

Vi har mange egne numre at vælge imellem, lige fra noget om skytsengle ti,l at være gode imod hunde, så vi skyder lidt med spredehagl, men da Julie og mig i 2006 indspillede cdén ARV, Country & Folk Jan Michael & Julie Bendt,(den kan findes på itunes og Spotify mv.), blev den sendt til den gode Alex Nyborg Madsen, og han kunne lide den, men kunne ikke love os airplay lige umiddelbart, og opfordrede os til at lave flere egne numre...det er hermed gjort Alex, så lad os nu for pokker få noget "Ugens uundgåelige" og alt det der. Vi vil gerne ud at spille meget mere.

Smiler stort

Vi påtænker lige nu, at få lavet to numre klar til mastering, så vi kan få dem ud som en single ( eller EP, der er jo to numre!), og Julie begynder at indsynge til de tracks som vi har i "kassen"-(arg, det er vel egentlig harddisken?) nu, og så lægger jeg lidt kor på, og vi laver fill-ins med de instrumenter vi nu finder på.

Vi leder efter en som kan hjælpe os med at lægge violin/cello eller bratch på det ene af numrene, og har da et par stykker i tankerne.

Det ene nummer bliver et stille nummer, det andet er der knald på.

Glæd jer, det bliver godt, og i øvrigt bliver der med tiden lavet en helt seperat side til Songs From Julie, lige nu er den koblet på denne hvor der ligger en masse andet som man blot kan springe helt over.

De venligste hilsner

Jan Michael

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE