Rosenlund Forlag indspilning af demo, udgivelser af musik og bøger m.m.
Hvad er Rosenlund Forlag?
Rosenlund Forlag blev oprettet af Jan Michael Rasmussen, i 2006 i forbindelse med udgivelsen af den cd som Jan Michael indspillede sammen med sin datter .
Dette blev udgivelse nr. 1. Den har katalognummer JMR20061.
Cdén hedder som bekendt "ARV" -Country & Folk, og er med Jan Michael & Julie Bendt. Den er trykt hos Airplay i Aarhus, og selveste Tommy Hansen fra Jailhouse Studios ( og i øvrigt medlem i det legendariske Den Gamle Mand og Havet fra halvfjerdserne) ,som har færdigmixet , har lavet artworket. efter kladde fra Jan Michael.
Det er Jan Michaels hustru Jette som har taget de flotte coverfotos, og Julie og Jan Michael som har taget inlay fotos.
Hvis alt går vel, vil der i løbet af 2013 udsendes mere fra forlaget.
Jan Michael har nogle tanker om at indspille lidt meditationsmusik alene med alle sine instrumenter .

Bogudgivelse?
Der foreligger også en ide om udgivelse af en bog med Skagenfotos, fotograferet af Jan Michaels fætter Henning Olsen, eventuelt med et stykke poesi/digt eller lignende som suplement til hvert enkelt foto.


          NYT NYT NYT NYT !!

Jan Michael kan nu også at lave mindre indspilninger af demo, såvel bands som til polterabends. Der er endda plads til at cirka 10 personer kan sidde og hygge sig imens enten den kommende brud eller gom, gør sig foran mikrofonerne. Man får selvfølgelig det indspillede med sig på en cd, ligesom omslag kan laves efter aftale. Pris for en eftermiddag/ eller aften, 1000 kroner, excl. moms og forplejning.
I studiet findes diverse instrumenter, men til polterabends, benyttes midi filer som man bare synger til.

Jan Michael kan kontaktes på mail
janmichael@janmichael .dk (bemærk denne kryptering- du kan ikke sende direkte herfra men skal selv skrive den rigtige emailadresse uden det lille mellemrum før dk)
eller 25731078
Et kig til studiet fra "kontrolrummet"
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE