Her er jeg på Viseværtshuset i Skagen sammen med Inger Toghøj og Jens Memphis 1976. Vi spillede i den sammensætning i mange år, og det kan man da godt savne af og til.

Her er Raefog med Fisker Thomas. Raefog er John Becker, Martin Lykke, Lars Brun og Jan Michael 1976. Jeg synes at kunne huske at Michael Münster kom med også, men han er ikke med her kan jeg se..

Jeg havde 10 gode år som selvstændig glarmester. En af mine specialer var at skifte vandspejlet på søer og vandpytter. Dog ingen særlig god forretning må jeg erkende...

Min gamle ven og mentor- Daddy of folk Alex Campbell som jeg havde fornøjelsen af at være ven med, og spille med over en længere periode mens han boede i Skagen. Alex døde i 1987 og jeg spillede min sang Farwel to a friend som jeg skrev til ham i halvfjerdserne da han begyndte at komme i Skagen- til mindekoncerten i "den gamle vandmølle" under Tønderfestivalen i 1988.

Her har vi Skagens bedste band nogensinde, Autumn Rain i den bedste besætning nogensinde. Jeg troede at det var fra 1976, men vores daværende lydmand, Bette Willie ( William Petersen) sendte mig lige en mail og fortalte at den Peavyforstærker var fra perioden 1980-82, så det er hermed rettet. Tak for det Willie. Se i øvrigt mere om Autumn Rain under fanen Martin Lykke Band med mere

Jens Bækkelund, Kenneth Aagård Madsen og Jan Michael, var Det´ Biedels gennem næsten 10 år. det er Jan Michael i midten...

Benny Holst- mit tidligere store idol som jeg så op til og beundrede og kopierede, men det var den gang.

Første soloudspil fra Jan Michael. Solgte ganske få tusinde eksemplarer, men var meget populær i Nordkorea!!!!Tror jeg..

I 2006 indspillede Jan Michael sammen med sin skønne datter jo cd´en "ARV- country & Folk"- Den slog heller ikke rigtigt igennem, skønt vi lige var inde og kigge en enkelt uge på dansktoppen med Skagensvalsen som jeg havde håbet ville blive et rigtigt sommerhit i Skagen. Det syntes de så ikke i Skagen, desværre. Sangen var lavet direkte fra hjertet i 1980....

Lille Jan Michael på Elis Thellefsens trommer- cirka 3 år. Spillede også trommer i Skagensorkesteret The Rolling Tunes indtil han faldt ned fra scenen i skoven under en koncert i 1968- dengang der var hippier til..

Her har vi Jan Michaels Orkester. Tidligere hed vi Det´Biedels men folk troede at vi kun spillede Beatles, og det gjorde vi jo ikke, men derimod alt godt blandet. Et fedt kopiband med knald på.

Julie og vores gamle new foundlænder Moses + 2005

Jan Michael får en hjælpende hånd af Flemming Fiol på hans 40 års fødselsdag hvor der var 4 forkellige bands som stod for underholdningen.

Skagensfestivalen 1977 med Fisker Thomas og hele banden inklusiv Lasse og Mathilde

Mere Fisker Thomas..og Lars Brun

En hygge weekend i Tversted i Dr. Eberholst´s sommerhus med De Gyldne Løver

Her er vi på mit gamle værelse i Skagen sammen med min fætter Rudi. Vi spillede i mange år og var de første som spillede på Værtshuset hele den første sommer i 1974.

Kim Geertsen og Jan Michael ved havnefesten i Nyborg 1989. Vi spillede flere hundrede jobs i de 15 år.

Vores plakat/ pressebillede fra perioden, "så englene synger". Vi spillede på Skagenfestivalen, Tønderfestivalen og Midtfynsfestivalen i flere år, og lavede landsdækkende TV da der kun var DR, så vi blev eksponeret og set/hørt.

Min kære far giver et nummer på harmonikassen. Han døde i 2008 efter flere års sygdom. Æret være hans minde! Han har lært mig en del om musik og jeg havde fornøjelsen at spille sammen med ham og Sigmund Dehli på Lundeborg Harmonikatræf et par gange

Jens Memphis og Jan Michael på Skagensfestivalen i 1977. Jens havde indspillet pladen Sommer, og jeg var med på nogle numre på den.

Min faste makker Jens Bækkelund for fuld knald. Musiker af Guds nåde, og god ven.

Jan Michaels Orkester pressefoto 2001

Et sammensat countryband til min kones 40års fødselsdag. Der var også tryk på!

Et sorthvid foto af Julie og Jan Michael

Jens og Jan Michael gav den gas til Julies konfirmation i 2005- og det gør vi stadig i Partysanerne.

Kim lukker følelserne ud i det fri- god country!

Da Lars Brun og jeg var slanke!!!Koncert på Vestervig Kro i 1978. Det var den gang vi sneede inde på kroen og måtte blive der i fire dage. Vi spillede selvfølgelig for alle de lokale som trodsede sneen henover markerne, med sokker på hænderne og hjemmebagt kage. Og så var der aspargessuppe hver dag som Knud krovært fremtryllede uanset vi havde lyst eller ej.

Vi lavede meget sjov da vi indspillede med FiskerThomas i 1977. Her er det Lasse Helner som leger fordrukken idiot...

Søde Julie med sin guitar

Julie & Jan Michael forsidefoto til en koncert DVD vi lavede en gang for længe siden.

Julie & Jan Michael i haven

I studiet 2006, her på trommerne som Julie og jeg skiftedes til at spille på indspilningen af ARV

-Og jeg spillede også banjo...

og harmonika (på Skagens Valsen)

-og selvfølgelig steelguitar, jeg elsker det instrument!

Her lærer Ralph McTell mig at spille Streets of London helt som han spiller den. Han er en meget fin fyr- Det er Alex Campbells guitar jeg spiller på

Her er Julie oppe at give et nummer ved sin mor og fars kobberbryllup. Hun elsker at optræde, og har bevaret ydmygheden som vi jo aldrig må glemme.....Det har jeg lært af min far.

Min far med sin gamle trommeslager Elis Thellefsen (Thelle) ved min søster Mariannes konfirmation.

Her er jeg så ude at lufte hesten og få lidt motion......Jeg elsker westernridning!

Her er vores lille hus i Ringe, et skønt sted som vi har ejet i 20 år nu, tiden flyver afsted..

Harmonikatræf i Lundeborg sammen med Sigmund Dehli og Knerten , Lars Kirkegård og min far.

Far og søn ved Kristians konfirmation.

Indlæg fra cdén BLOW ON CHILI WIND som vi indspillede med Stand & Deliver 1996.

Her øves på steelguitaren i 1987. Jeg har lige købt den af Flemming Fiol her, og øvede som en sindsyg. Fik hjælp af Flemming Fiol og Nils Tuxen.

Der var mange sjove opgaver som glarmester den gang.....Sådan en frontrude på en jetjager skal jo være fuget ordentligt.

En meget ung og langhåret Jan Michael-

Jan Toftlund og Martin Andersen et unikt makkerpar som vi ofte stødte på

Jens Memphis solo.

Thomas Jensen også kaldet Fisker Thomas. Det var sjove år med Thomas. Vi spillede overalt i Danmark, undtagen Samsø og Bornholm. Begge øer kom med på listen lige efter at jeg var stoppet i bandet og så tog de sgu også til Færøerne og endda 14 dage i Torremolinos i Sydspanien,-jeg skulle nok være blevet et halvt år længere!!!

Lars Brun og Jan Michael- vores lille soloafdeling mens Thomas snuppede en bajer. Det var meget irsk og skotsk.

Lasse og Tilde var vi meget sammen med på dette tidspunkt. Det var jo dem som trak os med på Ryslinge Kro, det var tider...Kroen er desværre brændt og helt væk nu.

Det var ikke altid at vi var alvorlige. Lidt sjov skulle vi da have.

Autumn Rain 1976, før jeg kom med Thomas

Niels Hausgård var producer på vores første LP plade Tro, Håb og Kærlighed 1977

Martin Andersen den mest fantastiske fidler. Spiller i øjeblikket blandt andet med Benny Holst og Jakob Rathje

Her er inlayfotoet fra Tro Håb og Kærlighed pladen fra 1977 - Han var en flot fyr Thomas dengang- og en reel og ærlig mand at arbejde sammen med. -

Dette er The Rolling Tunes! Et billede fra 1966 hvor vi øvede i den gamle afholdsloge (!!!) i Skagen. Fra venstre John Gert Pedersen, Kalle Mallin, Peter Lykke Henriksen og Jan Michael med det tætteste han kom på Beatleshår i 1966.

Her er en ung Jan Michael på sit lille værelse i 1972. Spiller på sin 12 strengede Höffner. Foran den gamle Selmerforstærker som han netop har fået hjem igen.

Her sidder en ung steelguitarist og øver sig hjemme i huset i Ryslinge i 1988.

The Rolling Tunes ved Børne og ungefestivalen i skoven i Skagen. Jan Michael var sat ud af spillet med 5 brud i foden, så han lå på sygehuset og kunne kun lytte til at Heine Norsk bankede løs i trommerne i stedet for ham selv...

Igen fra koncerten i skoven, jeg lå stadig på sygehuset med benet i gips...

her er et scan af en festsang jeg skrev da vi i 1992 skulle på Danmarks turne med Stand & Deliver! ja, vi skulle spille på Als og i Skagen jo...

ja, og her er så selve sangen, som man da gerne må synge med på...ja, jeg elsker at lave den slags små julelege hvor man bare ikke KAN få lortet til at passe, høhø..

Ja, og her står vi så på ski sammen, vist fra en skiferie...næh, det er fra føromtalte fest i 1992, og damerne står på et par magen til bagved. Jeg tror at vi vandt, men vi var jo også temmeligt sammenspillede på det tidspunkt. Undskyld Stonie og mig selv som ikke havde forstået dresscoden..der var 30 graders varme for fanden!!

Og her spiller vi på Værtshuset i Skagen, sommeren 1992. Jeg havde først været på Skagen Nærradio i Countryekspressen og lave live interview, og det halve af byens countryelskere var til stede...mon ikke det var omkring 20 .....

Her er et sjovt billede af Martin Lykke og mig. Vi skulle spille som en overraskelse for en dame i Skagen, og da det var fastelavn, blev vi enige om at klæde os ud. Taxachaufføren Møller var ved at tisse i bukserne da vi steg ind, og han kørte os uden beregning fra stedet vi spillede, til det næste sted vi skulle spille om aftenen, nemlig Hotel Norden, bare for at se hvordan de så ud i hovedet når vi kom ind for at stille anlæg op til om aftenen. Vi er i 1983, og helt ærligt, jeg har sgu da flotte ben !

1974. Vi skulle jo have svaj i både bukser og trøjer, og ofte var det indisk bomuld som kradsede så dejligt (!!)-og så nok lidt sjov røgelse ind imellem. Her med min gamle Framus som min søster passer på.

1977-78, Skagen Festivalen- vist med De Gyldne Løver og Fisker Thomas

Jeg tror at det er Autumn Rain som spiller på en havnefest under Skagenfestivalen omkring 1979-80. Det er mig selv i forgrunden ( magre hest!), og Martin og Lars i baggrunden

Her sidder jeg på mit lille skønne værelse og laver trickindspilninger med flere båndoptagere. Det var skide skægt, men lød af h... til..Bemærk den selvbyggede steelguitar med 2 x 6 strenge

Her følger en samling gamle billeder fra den gang man var ung. Jeg spillede med masser af forskellige dejlige mennesker, og vil her vise dig nogle gamle billeder som jeg må scanne ind for at kunne lægge dem ind her, så bær over med kvaliteten.
Skulle du ligge inde med billeder hvor jeg har været med, er du velkommen til at sende dem til mig, så kan de også komme med her.
God fornøjelse !
Jan Michael😲
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE